Раді повідомити Вам про те, що вийшов з друку фаховий збірник нормативних актів, роз’яснень, судової практики та ін. з питань «затримання особи» у сучасній правозастосовчій практиці, серед упорядників якого керуючий партнер АО «Столична колегія адвокатів» Андрій Подосінов та керівник департаменту кримінальної практики Ольга Ковальська.

Видання буде корисним для адвокатів, правоохоронців, суддів, адже містить вичерпну інформацію щодо всіх аспектів інституту затримання у кримінальному і адміністративному процесі . Для слідчих даний збірник взагалі має стати настільною книгою, адже одним з головних проблемних питань у даній сфері у нашій державі є повсякчасне порушення прав людини під час затримання, недотримання правових підстав, строків та порядку його здійснення уповноваженими службовими особами.

Книга буде доступна до продажу на сайті Юрінком Інтер, фахових на спеціалізованих магазинах юридичної літератури, книжкових мережах. Крім того, адвокати АО “Столична колегія адвокатів» залучені до підготовки професійних юридичних видань на інші актуальні тематики, та в подальшому представимо до Вашої уваги наші напрацювання! Правовій культурі та правопорядку в нашій країні бути!